Σελίδες

ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αναλαμβάνουμε καθαρισμό όλων των ειδών ρούχων, όπως κουρτίνες, γούνες, δερμάτινα, νυφικά. Επίσης, αναλαμβάνουμε καθαρισμό για παλτό, καπαρτίνες, σακάκια, ζακέτες, φούστες, παντελόνια, μπλούζες και πουκάμισα.

Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα

Έντυπο ενημέρωσης της Lavasecco Στεγνοκαθαριστήρια Θεοδωρόπουλος (εφεξής «Εταιρία») και του lavasecco.gr (εφεξής «Ιστοσελίδα») για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων Σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και τη σχετική Ελληνική Νομοθεσία.

Η Επιχείρησή μας

Η Επιχείρησή μας

Γι' αυτούς που ξέρουν και επιλέγουν το καθαριστήριο Θεοδωρόπουλος Lavasecco και εμπιστεύονται την 40χρονη πείρα μας στο χώρο. Η εξέλιξη μας στον τομέα του πρωτοπόρου επαγγελματικού εξοπλισμού μας δίνει εγγυημένα αποτελέσματα.

Δερμάτινα - Γούνες

Δερμάτινα - Γούνες

Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ένδυση - υπόδηση και χωρίς οικιακού επαγγελματικού εξοπλισμού είναι το δέρμα και η γούνα.

Hygene Box Clean

Hygene Box Clean

Το Hygene Box Clean είναι μια πιστοποιημένη πατέντα, αναγνωρισμένη από επτά πανεπιστήμια της Ιταλίας, την οποία έχουμε την τιμή να σας την παρουσιάσουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την εταιρεία μας.

Μηχάνημα Ιpura

Μηχάνημα Ιpura

Το ipura είναι ένα μηχάνημα στεγνού καθαρίσματος που εγγυάται το πιο οικολογικό αποτέλεσμα με όλο το σεβασμό στο περιβάλλον.

Μηχάνημα με Υπέρηχο

Μηχάνημα με Υπέρηχο

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά από το κατάστημά μας, καθαριστήριο Θεοδωρόπουλος Lavasecco, σας παρέχουμε την καινούργια καινοτομία αφαίρεσης όλων των λεκέδων με υπέρηχο.